Even voorstellen

De jongens achter Rickotrans

Als echt geboren en getogen Zeuv’mhuuster kan het bijna niet missen dat Rickotrans gevestigd is in Zevenhuizen – Groningen.

Nadat ik bijna zes jaar voor een keuken- en sanitairspecialist heb gewerkt, heb ik op 1 januari 2002 de stap gemaakt om mijn eigen onderneming te starten.

Door veel samen te werken met collega’s heb ik een breed en vakkundig inzicht ontwikkeld in de wereld van klussen en montage. Doordat ik Henk, Jort, Jessica en Job in dienst heb genomen is mijn flexibiliteit vergroot en kunnen wij de klanten nog beter van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij een ruim pakket aanbieden richting de klant. Zoals het samen met de klant nadenken over een project, het ontwerp, het leveren van sanitair, tegels, keukenapparatuur, installatiemateriaal en bouwmaterialen.

Ik vind het belangrijk een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn. Daarom ben ik helder over wat klanten en collega’s van mij kunnen verwachten, kom ik mijn afspraken na en sta ik garant voor het gewenste resultaat. Mijn werk is meer dan mijn vak, het is mijn passie. En dat geeft elke dag heel veel plezier.

Richard Kobes

Wilt u gebeld worden?