Keurmerk Kwaliteitsvakman

Hét keurmerk dat u gegarandeerd kwaliteit biedt.

Kwaliteitsvakman

Als u een kwaliteitsvakman inhuurt, haalt u altijd een ervaren vakman in huis.

Die uw klus altijd goed afrondt. Of u nu wilt bouwen, verbouwen, renoveren of opknappen: voor elke klus is er een vakman met het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Het keurmerk waaraan u zekerheid en kwaliteit herkent.

Geschillencommissie

Werken met een Kwaliteitsvakman biedt zekerheid.

Elke Kwaliteitsvakman is goed bereikbaar, maakt heldere offertes en geeft u deskundig advies. Is er een probleem? Dan kunt u altijd terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie. Bovendien krijgt u:

  • Een jaar garantie op het werk.
  • De garantie dat het werk volgens offerte wordt afgemaakt. Ook bij ziekte of faillissement van de vakman. De Stichting zorgt dan voor een vervanger.
  • Een gratis inspectie bij opdrachten die op meer dan € 10.000 zijn begroot.

Daarnaast staat De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman tot € 10.000 borg als uw Kwaliteitsvakman failliet gaat. En de Stichting staat borg voor de nakoming van het bindend advies door de Geschillencommissie tot € 10.000. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden.

Algemene voorwaarden:

Er wordt gewerkt onder de algemene voorwaarden van kwaliteitsvakman. Deze voorwaarden kun je vinden op de site van kwaliteitsvakman. Uiteraard kun je deze voorwaarden kosteloos bij ons opvragen. Eventuele afwijkingen zijn bespreekbaar en kunnen dan als bijzondere voorwaarden worden opgenomen in de offerte.

Rickotrans montage & klussenbedrijf is sinds 2 april 2012 erkend als kwaliteitsvakman.