Montage & klussenbedrijf

Bent u van plan te renoveren of te verbouwen? Heeft u uw nieuwe plannen al helemaal uitgewerkt of wilt u graag geadviseerd worden over de mogelijkheden? Dan bent u bij Richard Kobes aan het juiste adres.

Veel mensen ervaren een verbouwing als spannend. Terecht, want er zitten veel keuzes aan vast die ook op de lange termijn gevolgen hebben. Bijvoorbeeld als het gaat om uw woonplezier en de eventuele verkoopbaarheid van het huis. Bovendien kost verbouwen tijd, energie en geld.

Samenwerken met een vakman die meedenkt over mogelijkheden, is daarom heel belangrijk. Rickotrans kunt u inzetten voor een totale verbouwing of voor een deelklus, zoals het plaatsen of renoveren van uw keuken, badkamer of toilet.

Richard is een zeer goede vakman met kennis van diverse werkzaamheden. Hij heeft bij ons een nieuwe keuken geplaatst en hier is de kwaliteit van deze vakman duidelijk te zien. Ook de samenwerking verloopt vrijwel moeiteloos en de gemaakte afspraken worden allemaal nagekomen. Een vakman die weet van aanpakken en zich erg flexibel opstelt tegenover zowel de klant als de samenwerkende partijen.

    – Ria van Ommen

Geopend

Maandag

07.30 - 17.30

Dinsdag

07.30 - 17.30

Woensdag

07.30 - 17.30

Donderdag

07.30 - 17.30

Vrijdag

07.30 - 17.30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Als echt geboren en getogen Zeuv’mhuuster kan het bijna niet missen dat Rickotrans gevestigd is in Zevenhuizen – Groningen.

Nadat ik bijna zes jaar voor een keuken- en sanitairspecialist heb gewerkt, heb ik op 1 januari 2002 de stap gemaakt om mijn eigen onderneming te starten.

Door veel samen te werken met collega’s heb ik een breed en vakkundig inzicht ontwikkeld in de wereld van klussen en montage. Doordat ik Henk, Jort, Jessica en Job in dienst heb genomen is mijn flexibiliteit vergroot en kunnen wij de klanten nog beter van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij een ruim pakket aanbieden richting de klant. Zoals het samen met de klant nadenken over een project, het ontwerp, het leveren van sanitair, tegels, keukenapparatuur, installatiemateriaal en bouwmaterialen.

Ik vind het belangrijk een betrouwbare samenwerkingspartner te zijn. Daarom ben ik helder over wat klanten en collega’s van mij kunnen verwachten, kom ik mijn afspraken na en sta ik garant voor het gewenste resultaat. Mijn werk is meer dan mijn vak, het is mijn passie. En dat geeft elke dag heel veel plezier.

Richard Kobes